Enrike sve bliži Barsi

Luis Enrike nalazi se blizu dogovora sa Barselonom, nakon navodnog sastanka sa sportskim direktorom kluba Andonijem Zubizaretom.

Fudbal 13.05.2014 | 06:38
Enrike sve bliži Barsi

Čelnik Katalonaca gostovao je bivšem igraču Barselone u njegovom domu u Gavi prošle nedelje, pa se očekuje da ozvaniče saradnju po okončanju sezone.

Barselona iza sebe ima veoma tešku sezonu, koja bi mogla da se završi bez trofeja, a koju su obeležili skandali u vezi sa transferom Nejmara i ostavka predsednika Sandra Roselja.

"Luis Enrike je sjajan trener za Seltu, neću razgovarati s njim dok se borimo za titulu", rekao je pre nekoliko dana Zubizareta.

On je navodno želeo da dovede zemljaka iz Baskije Ernesta Valverdea, ali on ne želi da napusti Atletik Bilbao sa kojim se izborio za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Već je izvesno da će Argentinac Herardo Tata Martino napustiti Kamp Nou posle samo jedne sezone u klubu, koji će u poslednjem kolu dočekati Atletiko Madrid u direktnom duelu za titulu u Primeri.

Enrike se pominjao kao trener Barselone i prošlog leta kada je Tito Vilanova naputio klub zbog bolesti (nedavno preminuo), ali se odlučio da ostane u Selti.

Nakon slabog starta tim iz Galicije je odigrao odličnu sezonu, stigao je do osme pozicije, pa je Enrikeova reputacija dodatno porasla.

Vrhunac je naravno pobeda nad Real Madridom od 2:0 proteklog vikenda.

Komentari / 0

Ostavite komentar