Немања, хвала за све!

Фудбалски клуб Манчестер Јунајтед захвалио се капитену Немањи Видићу на свему што је урадио за ’црвене ђаволе’ после његове последње утакмице.

Фудбал 12.05.2014 | 14:32
Немања, хвала за све!

Видић је у недељу одиграо 300. меч у дресу Јунајтеда у ремију са Саутемптоном са 1:1, а како стоји на званичном сајту ’црвених ђавола’ то је учинио са стилом.

„Иако га је нападач ’светаца’ Рики Ламберт ударио лактом неколико тренутака пре него што је домаћи тим повео у 28. минуту, Видић је наставио да игра после указане помоћи и показао је сјајну игру, одлучну и вешту, каква га је красила од доласка на „Олд Трафорд“ из Спартака из Москве 2006. године“, пише на сајту Јунајтеда.

Видић је у дресу Јунајтеда одиграо 300 утакмица и за осам година освојио пет титула у Премијер лиги, једну у Лиги шампиона и три Лига купа.

На гостовању Саутемптону, на његовој последњој утакмици, Хуан Мата је ’црвеним ђаволима’ донео бод, а шпански фудбалер истиче да је Видић имао велики утицај на њега у последњих шест месеци, од доласка са „Стамфорд бриџа“.

„Имао сам ту срећу да играм са њим у ових неколико месеци. Поносан сам што сам делио свлачионицу са њим, био је наш капитен и желим му све најлепше, а надам се да ће играти још много година“, истакао је Мата.

Исто мишљење као Мата дели и Дарен Флечер.

„Све оно што је Немања учинио овде не може ни са лим да се пореди. Видели смо реакције навијача, а сигуран сам да ће га се сви радо сећати“, истакао је Флечер.

За крај, из редова Јунајтеда су имали само једну поруку за Видића, који ће од следеће сезоне бранити боје Интера:

„Сви који имају везе са клубом захваљују се Немањи на свему што је дао клубу и желимо му све најлепше у будућности“.

Коментари / 0

Оставите коментар