Nemanja, hvala za sve!

Fudbalski klub Mančester Junajted zahvalio se kapitenu Nemanji Vidiću na svemu što je uradio za ’crvene đavole’ posle njegove poslednje utakmice.

Fudbal 12.05.2014 | 14:32
Nemanja, hvala za sve!

Vidić je u nedelju odigrao 300. meč u dresu Junajteda u remiju sa Sautemptonom sa 1:1, a kako stoji na zvaničnom sajtu ’crvenih đavola’ to je učinio sa stilom.

„Iako ga je napadač ’svetaca’ Riki Lambert udario laktom nekoliko trenutaka pre nego što je domaći tim poveo u 28. minutu, Vidić je nastavio da igra posle ukazane pomoći i pokazao je sjajnu igru, odlučnu i veštu, kakva ga je krasila od dolaska na „Old Traford“ iz Spartaka iz Moskve 2006. godine“, piše na sajtu Junajteda.

Vidić je u dresu Junajteda odigrao 300 utakmica i za osam godina osvojio pet titula u Premijer ligi, jednu u Ligi šampiona i tri Liga kupa.

Na gostovanju Sautemptonu, na njegovoj poslednjoj utakmici, Huan Mata je ’crvenim đavolima’ doneo bod, a španski fudbaler ističe da je Vidić imao veliki uticaj na njega u poslednjih šest meseci, od dolaska sa „Stamford bridža“.

„Imao sam tu sreću da igram sa njim u ovih nekoliko meseci. Ponosan sam što sam delio svlačionicu sa njim, bio je naš kapiten i želim mu sve najlepše, a nadam se da će igrati još mnogo godina“, istakao je Mata.

Isto mišljenje kao Mata deli i Daren Flečer.

„Sve ono što je Nemanja učinio ovde ne može ni sa lim da se poredi. Videli smo reakcije navijača, a siguran sam da će ga se svi rado sećati“, istakao je Flečer.

Za kraj, iz redova Junajteda su imali samo jednu poruku za Vidića, koji će od sledeće sezone braniti boje Intera:

„Svi koji imaju veze sa klubom zahvaljuju se Nemanji na svemu što je dao klubu i želimo mu sve najlepše u budućnosti“.

Komentari / 0

Ostavite komentar