Инцидент у авиону на линији Цирих-Приштина

У авиону налинији Цирих-Приштина дошло је до инцидента, у коме је један путник, држећи у једној руци упаљач, а у другој боцу, претио да ће експозијом уништити летелицу, али је брзо савладан.

Регион 12.05.2014 | 14:30
 Инцидент у авиону на линији Цирих-Приштина

Како пише дневник "Коха Диторе", мускарац стар око 35 година држао је у руци упаљац и флашу пуну неке материје и повицима "Алаху акбар" (Алах је велики) претио да ће изазвати експлозију у авиону са 150 путника.

"Ићи ћемо сви код Бога. Да ли желите да идемо у рај или пакао? Бог је први, Мухамед је после њега, а ми остали смо нико и ниста", рекао је он у авиону на 10 хиљада метара висине. "Коха диторе" наводи да га је савладао Нехат Ловца, који се враћао из иностранства.

"Терорисао је људе. У самом старту рекао је стујардеси да ће уништити авион и да није сам. Тог момента он је преузео контролу над авионом и створио панику", рекао је Ловца за "Коху", али је додао да га је "за три секунде" савладао и везао.

"Док сам га везивао и држао, он ми је рекао: ''Везуј ме, али нисам сам''", испричао је Ловца за "Коха Диторе" и рекао да је убеђен да се ради о психички болесној особи.По слетању авиона, проблематични путник је, онако везан, предат јединици за безбедност аеродрома, наводи "Коха диторе".

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дарко

12.05.2014 14:31

Сигурно психички поремећен, сви који су спремни да убију безброј недужних људи су неурачунљиви, бар тако западне велесиле тврде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.05.2014 23:30

Тек су почели. Нека виде кога су бранили и убијали недужне цивиле због њих.

ОДГОВОРИТЕ