Incident u avionu na liniji Cirih-Priština

U avionu naliniji Cirih-Priština došlo je do incidenta, u kome je jedan putnik, držeći u jednoj ruci upaljač, a u drugoj bocu, pretio da će ekspozijom uništiti letelicu, ali je brzo savladan.

Region 12.05.2014 | 14:30
 Incident u avionu na liniji Cirih-Priština

Kako piše dnevnik "Koha Ditore", muskarac star oko 35 godina držao je u ruci upaljac i flašu punu neke materije i povicima "Alahu akbar" (Alah je veliki) pretio da će izazvati eksploziju u avionu sa 150 putnika.

"Ići ćemo svi kod Boga. Da li želite da idemo u raj ili pakao? Bog je prvi, Muhamed je posle njega, a mi ostali smo niko i nista", rekao je on u avionu na 10 hiljada metara visine. "Koha ditore" navodi da ga je savladao Nehat Lovca, koji se vraćao iz inostranstva.

"Terorisao je ljude. U samom startu rekao je stujardesi da će uništiti avion i da nije sam. Tog momenta on je preuzeo kontrolu nad avionom i stvorio paniku", rekao je Lovca za "Kohu", ali je dodao da ga je "za tri sekunde" savladao i vezao.

"Dok sam ga vezivao i držao, on mi je rekao: ''Vezuj me, ali nisam sam''", ispričao je Lovca za "Koha Ditore" i rekao da je ubeđen da se radi o psihički bolesnoj osobi.Po sletanju aviona, problematični putnik je, onako vezan, predat jedinici za bezbednost aerodroma, navodi "Koha ditore".

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Дарко

12.05.2014 14:31

Сигурно психички поремећен, сви који су спремни да убију безброј недужних људи су неурачунљиви, бар тако западне велесиле тврде!

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

12.05.2014 23:30

Tek su počeli. Neka vide koga su branili i ubijali nedužne civile zbog njih.

ODGOVORITE