Од Вучићеве посјете Сарајеву сви би требали да имају користи

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић оцијенила је да је сутрашња посјета Сарајеву предсједника Владе Србије Александра Вучића једна сасвим нормална активност у духу развоја добрих односа и сарадње, од које би апсолутно сви требало да имају користи.

Република Српска 12.05.2014 | 14:10
Од Вучићеве посјете Сарајеву сви би требали да имају користи

Она је рекла да та посјета нипошто не утиче на добре односе Београда и Бањалуке и додала да то није прва посјета, јер су и раније високи функционери Србије били у посјети и Сарајеву и Бањалуци.

"Изузетно је важно да се такве посјете реализују. Оне су у духу развоја добре регионалне сарадње, добрих односа између људи који су некада живјели у оквиру истог система. То значи дијелили и политичке и економске и све друге недаће, али и добре стране једног таквог живота који је постојао, што значи да разумијевање међу нама постоји", рекла је Цвијановићева.

Она је данас присуствовала отварању Међународног сајма технике и техничких достигнућа у Београду, гдје је посјетила штандове излагача из Републике Српске и Србије. Цвијановићева је навела да су одређене ствари биле нарушене због рата и свега другог што се дешавало послије тога, што је оставило посљедице.

Премијер Српске је истакла да посјету Вучића доживљава као један заиста позитиван искорак. "Мислим да су то ствари које се морају дешавати између свих актера у регији. Наравно да Бањалука има увијек корист од свега што ради Србија. Нас увијек весели све што је добро што се у Србији дешава и све оно што Србија предузима на међународном плану", рекла је Цвијановићева.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боб Роцк

12.05.2014 20:01

ТИ СИГРНО НЕЦЕС ИМАТИ КОРИСТИ ОД ЊЕГОВОГ ДОЛАСКА!!! СРАМ ТЕ БИЛО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мала_му

12.05.2014 22:22

Јао сви хоће корист на рачун нечијег заслуженог рада и рејтинга, па и ти Жељка.....

ОДГОВОРИТЕ