Od Vučićeve posjete Sarajevu svi bi trebali da imaju koristi

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je sutrašnja posjeta Sarajevu predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića jedna sasvim normalna aktivnost u duhu razvoja dobrih odnosa i saradnje, od koje bi apsolutno svi trebalo da imaju koristi.

Republika Srpska 12.05.2014 | 14:10
Od Vučićeve posjete Sarajevu svi bi trebali da imaju koristi

Ona je rekla da ta posjeta nipošto ne utiče na dobre odnose Beograda i Banjaluke i dodala da to nije prva posjeta, jer su i ranije visoki funkcioneri Srbije bili u posjeti i Sarajevu i Banjaluci.

"Izuzetno je važno da se takve posjete realizuju. One su u duhu razvoja dobre regionalne saradnje, dobrih odnosa između ljudi koji su nekada živjeli u okviru istog sistema. To znači dijelili i političke i ekonomske i sve druge nedaće, ali i dobre strane jednog takvog života koji je postojao, što znači da razumijevanje među nama postoji", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je danas prisustvovala otvaranju Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, gdje je posjetila štandove izlagača iz Republike Srpske i Srbije. Cvijanovićeva je navela da su određene stvari bile narušene zbog rata i svega drugog što se dešavalo poslije toga, što je ostavilo posljedice.

Premijer Srpske je istakla da posjetu Vučića doživljava kao jedan zaista pozitivan iskorak. "Mislim da su to stvari koje se moraju dešavati između svih aktera u regiji. Naravno da Banjaluka ima uvijek korist od svega što radi Srbija. Nas uvijek veseli sve što je dobro što se u Srbiji dešava i sve ono što Srbija preduzima na međunarodnom planu", rekla je Cvijanovićeva.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bob Rock

12.05.2014 20:01

TI SIGRNO NECES IMATI KORISTI OD NJEGOVOG DOLASKA!!! SRAM TE BILO!!!

ODGOVORITE
Name

mala_mu

12.05.2014 22:22

Jao svi hoće korist na račun nečijeg zasluženog rada i rejtinga, pa i ti Željka.....

ODGOVORITE