Регистрацијом до лакшег планирања пољопривредних активности

Премијер Републике Српске Жељка Цвијновић изјавила је данас да се регистрација или разврставање газдинстава на комерцијалне и некомерцијалне ради да би лакше биле планиране пољопривредне активности.

Република Српска 11.05.2014 | 16:17
Регистрацијом до лакшег планирања пољопривредних активности

"СДС сада коментарише нешто о чему нема везе. Регистрацијом желимо да реформишемо пољопривредни сектор и да знамо ко су носиоци пољопривредних активности", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Она је нагласила да се тачно зна како се води регистрација и на који начин ће бити успостављена листа партнера са Владом Српске да би се боље планирале субвенције и подстицаји.

СДС сматра да је Правилник Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске о пререгистрацији пољопривредних газдинстава бесмислен, јер се само пет одсто од укупно пререгистрованих
изјаснило за комерцијална газдинства.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кнеле

11.05.2014 13:42

Бас знате лијепо са газдинствима. Ви сте постали газде и Баје ,а пољуприведници немају од цега да зиве. Једино сто сте ви успјесно регистровали то су васе фиктивне фирме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

11.05.2014 15:13

Опааа Зељкице! Да лаксе региструјемо газдиства ,која сте ви давно унистили захваљујуци васим потстицајима, срам да вас буде. Пољопривреда на кољенима, а пољопривредници презививљавају. А то са регистрацијом цемо лако имамо ми нацелника Стевановица, који је регистровао многе фирме на своје име, за ту помоц цемо њему да се обратимо. Цовек је експерт за регистрације.:-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јузно Воце

11.05.2014 16:37

Регистровао би ја газдинство да се зовем ,,Зељка":))) добио би и земљу и паре онда :))))

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

11.05.2014 17:45

Паметно нам збори премијерка... Пуно среце и успјеха вам зелим. Једна од свјетлих примјера политицара у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ