Registracijom do lakšeg planiranja poljoprivrednih aktivnosti

Premijer Republike Srpske Željka Cvijnović izjavila je danas da se registracija ili razvrstavanje gazdinstava na komercijalne i nekomercijalne radi da bi lakše bile planirane poljoprivredne aktivnosti.

Republika Srpska 11.05.2014 | 16:17
Registracijom do lakšeg planiranja poljoprivrednih aktivnosti

"SDS sada komentariše nešto o čemu nema veze. Registracijom želimo da reformišemo poljoprivredni sektor i da znamo ko su nosioci poljoprivrednih aktivnosti", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci.

Ona je naglasila da se tačno zna kako se vodi registracija i na koji način će biti uspostavljena lista partnera sa Vladom Srpske da bi se bolje planirale subvencije i podsticaji.

SDS smatra da je Pravilnik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske o preregistraciji poljoprivrednih gazdinstava besmislen, jer se samo pet odsto od ukupno preregistrovanih
izjasnilo za komercijalna gazdinstva.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Knele

11.05.2014 13:42

Bas znate lijepo sa gazdinstvima. Vi ste postali gazde i Baje ,a poljuprivednici nemaju od cega da zive. Jedino sto ste vi uspjesno registrovali to su vase fiktivne firme.

ODGOVORITE
Name

zvornik

11.05.2014 15:13

Opaaa Zeljkice! Da lakse registrujemo gazdistva ,koja ste vi davno unistili zahvaljujuci vasim potsticajima, sram da vas bude. Poljoprivreda na koljenima, a poljoprivrednici prezivivljavaju. A to sa registracijom cemo lako imamo mi nacelnika Stevanovica, koji je registrovao mnoge firme na svoje ime, za tu pomoc cemo njemu da se obratimo. Covek je ekspert za registracije.:-)

ODGOVORITE
Name

Juzno Voce

11.05.2014 16:37

Registrovao bi ja gazdinstvo da se zovem ,,Zeljka":))) dobio bi i zemlju i pare onda :))))

ODGOVORITE
Name

baja

11.05.2014 17:45

Pametno nam zbori premijerka... Puno srece i uspjeha vam zelim. Jedna od svjetlih primjera politicara u Republici Srpskoj.

ODGOVORITE