Додик честитао Дан Војске Републике Српске

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је данас свим припадницима Војске Републике Српске и Трећег пјешадијског /Република Српска/ пука честитку поводом 12. маја - Дана Војске Републике Српске.

Република Српска 11.05.2014 | 13:57
Додик честитао Дан Војске Републике Српске

"На овај дан присјетићемо се војног пута Војске Републике Српске у протеклом одбрамбено-отаџбинском рату, кроз шта је све прошла да би одбранила територију Републике Српске и сачувала српски народ, а са посебним поштовањем требамо се сјетити погинулих бораца", наводи се у Додиковој честитки.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тиктатор

11.05.2014 12:02

Ово се зове цеститка од муке и јада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛАН

11.05.2014 12:43

Какве сада ти имаш везе са ратом и војском. Ако има ко да честита био би СДС или неко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срба

11.05.2014 13:01

Немојте тако људи да сте на крај срца. Додик је морално помогао Војску Републике Српске, понекад и материјално којим пакетом цигара Ронхил које је шверцовао за вријеме рата. И дан данас би помагао да је остала Војска Републике Српске ал се бојим да то нису више цигари него нешто јаче. Питате ли се икад зашто не може шверц кафе, цигара, дроге да се сузбије. Па да је интерес Држави то би било заврсено за 24 х. Све у свему Срецан дан Војске Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немојте тако

11.05.2014 20:38

Да није њега било војска би пусила најгору крдзу а у екстремним слуцајевима и све од сумских плодова он је спасио све пусаце у рату од којих многи назалост и сад пусе његове бајковите изфрустриране монологе који ни у СНСД-у висе нису озбиљно стиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.05.2014 23:22

И треба нам тако када смо допустили да нам пљачкаши, дезертери, ратни профитери и олош честитају дан војске. Многи су гласали за ситне интересе и 98% их је извисило. Па ето вам паметњаковићи, гласајте опет за ове лопове не би ли добили коју мрвицу од њих

ОДГОВОРИТЕ