Dodik čestitao Dan Vojske Republike Srpske

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas svim pripadnicima Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka čestitku povodom 12. maja - Dana Vojske Republike Srpske.

Republika Srpska 11.05.2014 | 13:57
Dodik čestitao Dan Vojske Republike Srpske

"Na ovaj dan prisjetićemo se vojnog puta Vojske Republike Srpske u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu, kroz šta je sve prošla da bi odbranila teritoriju Republike Srpske i sačuvala srpski narod, a sa posebnim poštovanjem trebamo se sjetiti poginulih boraca", navodi se u Dodikovoj čestitki.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tiktator

11.05.2014 12:02

Ovo se zove cestitka od muke i jada.

ODGOVORITE
Name

REALAN

11.05.2014 12:43

Kakve sada ti imaš veze sa ratom i vojskom. Ako ima ko da čestita bio bi SDS ili neko drugi.

ODGOVORITE
Name

Srba

11.05.2014 13:01

Nemojte tako ljudi da ste na kraj srca. Dodik je moralno pomogao Vojsku Republike Srpske, ponekad i materijalno kojim paketom cigara Ronhil koje je švercovao za vrijeme rata. I dan danas bi pomagao da je ostala Vojska Republike Srpske al se bojim da to nisu više cigari nego nešto jače. Pitate li se ikad zašto ne može šverc kafe, cigara, droge da se suzbije. Pa da je interes Državi to bi bilo zavrseno za 24 h. Sve u svemu Srecan dan Vojske Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

nemojte tako

11.05.2014 20:38

Da nije njega bilo vojska bi pusila najgoru krdzu a u ekstremnim slucajevima i sve od sumskih plodova on je spasio sve pusace u ratu od kojih mnogi nazalost i sad puse njegove bajkovite izfrustrirane monologe koji ni u SNSD-u vise nisu ozbiljno stivo

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

11.05.2014 23:22

I treba nam tako kada smo dopustili da nam pljačkaši, dezerteri, ratni profiteri i ološ čestitaju dan vojske. Mnogi su glasali za sitne interese i 98% ih je izvisilo. Pa eto vam pametnjakovići, glasajte opet za ove lopove ne bi li dobili koju mrvicu od njih

ODGOVORITE