Дамијао мења Дијега Косту?

Мадридски медији тврде да је управа Атлетика послала понуду од 13.000.000 евра за бразилског нападача.

Фудбал 09.05.2014 | 10:29
Дамијао мења Дијега Косту?

Ниједан други клуб у Европи нема такав њух за нападаче као Атлетико из Мадрида. Када су сви мислили да ће тим изгубити на квалитету због продаје Тореса или Агуера или Фалкаа челници Јорганџија су успевали да доведу решење због којих се лако заборављају и овакви мајстори фудбала.

Дијего Коста можда није такав дриблер као што су Ел Нињо и Колумбијац, али је имао круцијалну улогу у најуспешнијој сезони Атлетика у скоријој историји. Челси је ове сезоне имао проблеме са нападачима па је Коста природно решење за Мурињо и ствара се утисак да је тај посао завршен.

Али шта ће Атлетико без натурализованог Шпанца? Мадридски лист Ас тврди да је Сантосу са Висенте Калдерона стигла понуда од 13.000.000 евра за Леандра Дамијаа (24). Бразилац је у претходних неколико прелазних рокова био мета Тотенхема и Ливерпула, али до трансфера никада није дошло што је изгледа утицало и на фудбалера који је сада у слабијој форми и не налази се на списку путника репрезентације Бразила за Светско првенство што и објашњава понуђену цифру која је дупло мања од оне коју су Певци наводно нудили.

Као друга опција за замену Косте помиње се Кристијан Бентеке, али је мало вероватно да ће Белгијанац хтети да напусти Премијер лигу.

Коментари / 0

Оставите коментар