Damijao menja Dijega Kostu?

Madridski mediji tvrde da je uprava Atletika poslala ponudu od 13.000.000 evra za brazilskog napadača.

Fudbal 09.05.2014 | 10:29
Damijao menja Dijega Kostu?

Nijedan drugi klub u Evropi nema takav njuh za napadače kao Atletiko iz Madrida. Kada su svi mislili da će tim izgubiti na kvalitetu zbog prodaje Toresa ili Aguera ili Falkaa čelnici Jorgandžija su uspevali da dovedu rešenje zbog kojih se lako zaboravljaju i ovakvi majstori fudbala.

Dijego Kosta možda nije takav dribler kao što su El Ninjo i Kolumbijac, ali je imao krucijalnu ulogu u najuspešnijoj sezoni Atletika u skorijoj istoriji. Čelsi je ove sezone imao probleme sa napadačima pa je Kosta prirodno rešenje za Murinjo i stvara se utisak da je taj posao završen.

Ali šta će Atletiko bez naturalizovanog Španca? Madridski list As tvrdi da je Santosu sa Visente Kalderona stigla ponuda od 13.000.000 evra za Leandra Damijaa (24). Brazilac je u prethodnih nekoliko prelaznih rokova bio meta Totenhema i Liverpula, ali do transfera nikada nije došlo što je izgleda uticalo i na fudbalera koji je sada u slabijoj formi i ne nalazi se na spisku putnika reprezentacije Brazila za Svetsko prvenstvo što i objašnjava ponuđenu cifru koja je duplo manja od one koju su Pevci navodno nudili.

Kao druga opcija za zamenu Koste pominje se Kristijan Benteke, ali je malo verovatno da će Belgijanac hteti da napusti Premijer ligu.

Komentari / 0

Ostavite komentar