Змија у свлачионици!

Кошаркаши Портланд Трејлблејзерса стигли су на други меч полуфинала Западне конференције, а у АТ&Т Центру у Сан Антонију није их сачекао само први тим Запада.

Кошарка 09.05.2014 | 09:28
Змија у свлачионици!

Када су Блејзерси ушли у гостујућу свлачионицу, у њој се налазила змија!

Змија се налазила у простору намењеном крилном центру Томасу Робинсону, који је видео и побегао. Уплашили су се и остали играчи, али је Мо Вилијамс био храбрији од других, сликао је змију и поделио информацију са остатком света.

"Томас и ја смо се спремали за меч као и увек", испричао је задихани бек Вил Бартон. "Облачили смо опрему, он се сагнуо да би обуо патике и одједном је викнуо 'Шта је бре ово... Змија је испод мог ормарића'. Рекао сам му да престане са шалом. 'Ма не, стварно је ту. Права змија'. Погледали смо доле, стварно је била змија. Препао сам се".

"Кад сам спустио патику погледао сам добро и видео склупчану змију. Устукнуо сам. Поново сам погледао и схватио да је заиста змија. Нико ми није поверовао док није видео. Засиктала је и повукао сам се", испричао је Робинсон.

Обезбеђење је брзо стигло, ухватило и избацило отровницу.

Многи су испрва помислили да је змију донео Дени Грин, који као кућног љубимца држи боу, али би ово заиста било превише.

Ово није први инцидент у Сан Антонију везан за фауну. Пре неколико година Ману Ђинобили се изборио са слепим мишом током меча.

Коментари / 0

Оставите коментар