Zmija u svlačionici!

Košarkaši Portland Trejlblejzersa stigli su na drugi meč polufinala Zapadne konferencije, a u AT&T Centru u San Antoniju nije ih sačekao samo prvi tim Zapada.

Košarka 09.05.2014 | 09:28
Zmija u svlačionici!

Kada su Blejzersi ušli u gostujuću svlačionicu, u njoj se nalazila zmija!

Zmija se nalazila u prostoru namenjenom krilnom centru Tomasu Robinsonu, koji je video i pobegao. Uplašili su se i ostali igrači, ali je Mo Vilijams bio hrabriji od drugih, slikao je zmiju i podelio informaciju sa ostatkom sveta.

"Tomas i ja smo se spremali za meč kao i uvek", ispričao je zadihani bek Vil Barton. "Oblačili smo opremu, on se sagnuo da bi obuo patike i odjednom je viknuo 'Šta je bre ovo... Zmija je ispod mog ormarića'. Rekao sam mu da prestane sa šalom. 'Ma ne, stvarno je tu. Prava zmija'. Pogledali smo dole, stvarno je bila zmija. Prepao sam se".

"Kad sam spustio patiku pogledao sam dobro i video sklupčanu zmiju. Ustuknuo sam. Ponovo sam pogledao i shvatio da je zaista zmija. Niko mi nije poverovao dok nije video. Zasiktala je i povukao sam se", ispričao je Robinson.

Obezbeđenje je brzo stiglo, uhvatilo i izbacilo otrovnicu.

Mnogi su isprva pomislili da je zmiju doneo Deni Grin, koji kao kućnog ljubimca drži bou, ali bi ovo zaista bilo previše.

Ovo nije prvi incident u San Antoniju vezan za faunu. Pre nekoliko godina Manu Đinobili se izborio sa slepim mišom tokom meča.

Komentari / 0

Ostavite komentar