Звезди неопходно 2 милиона евра!

Генерални секретар Црвене звезде Миодраг Зечевић рекао је да је клубу потребно око два милиона евра да би измирио дугове који је спутавају.

Фудбал 08.05.2014 | 15:29
Звезди неопходно 2 милиона евра!

Зечевић је ипак оптимиста када је у питању наступ црвено-белих у Европи следеће сезоне, али је упозорио да клуб још није изборио лиценцу.

Највећи део дуговања црвено-бели имају за трансфере играча из београдског Рада, као и према бившем пољском репрезентативцу Гжегожу Броновицком.

"Уколико арбитража изрекне одлуку која је повољна за нас, то и даље не значи да ће наш клуб играти у Европи. То значи да остајемо у поступку за лиценцирање, док се други део наше обавезе односи се на измиривање дугова до 30. маја", рекао је Зечевић.

УЕФА је јуче Црвеној звезди, против које се води поступак због непоштовања правила финансијског фер-плеја, дала додатни рок од две недеље да достави сву документацију како би остала у процесу за добијање лиценце за европска такмичења.

"ФК Црвена звезда није користио могућности да се одлаже поступак пред УЕФА и арбитражном комисијом ФШ. Не желимо да паднемо под удар УЕФА, зато се то зове фер-плеј и ми ћемо тако и играти. Имамо велику дозу оптимизма у вези са арбитражом у Ниону. Опрезан сам, јер овај поступак има и велику дозу неизвесности. Више волим забрањен улаз него да нема излаза", поручио је Зечевић.

Коментари / 0

Оставите коментар