Zvezdi neophodno 2 miliona evra!

Generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević rekao je da je klubu potrebno oko dva miliona evra da bi izmirio dugove koji je sputavaju.

Fudbal 08.05.2014 | 15:29
Zvezdi neophodno 2 miliona evra!

Zečević je ipak optimista kada je u pitanju nastup crveno-belih u Evropi sledeće sezone, ali je upozorio da klub još nije izborio licencu.

Najveći deo dugovanja crveno-beli imaju za transfere igrača iz beogradskog Rada, kao i prema bivšem poljskom reprezentativcu Gžegožu Bronovickom.

"Ukoliko arbitraža izrekne odluku koja je povoljna za nas, to i dalje ne znači da će naš klub igrati u Evropi. To znači da ostajemo u postupku za licenciranje, dok se drugi deo naše obaveze odnosi se na izmirivanje dugova do 30. maja", rekao je Zečević.

UEFA je juče Crvenoj zvezdi, protiv koje se vodi postupak zbog nepoštovanja pravila finansijskog fer-pleja, dala dodatni rok od dve nedelje da dostavi svu dokumentaciju kako bi ostala u procesu za dobijanje licence za evropska takmičenja.

"FK Crvena zvezda nije koristio mogućnosti da se odlaže postupak pred UEFA i arbitražnom komisijom FŠ. Ne želimo da padnemo pod udar UEFA, zato se to zove fer-plej i mi ćemo tako i igrati. Imamo veliku dozu optimizma u vezi sa arbitražom u Nionu. Oprezan sam, jer ovaj postupak ima i veliku dozu neizvesnosti. Više volim zabranjen ulaz nego da nema izlaza", poručio je Zečević.

Komentari / 0

Ostavite komentar