Ђокић сачувао Гојковића, инвалиди протестују (ВИДЕО)

Влада није услишила захтјев радника и станара Центра за професионалну рехабилитацију и запошљавање инвалида.

Република Српска 08.05.2014 | 16:58
Ђокић сачувао Гојковића, инвалиди протестују (ВИДЕО)

Драгић Гојковић, одлучено је, остаје директор Центра. Незадовољни радници најављају радикалније мјере борбе против Гојковића, за којег тврде да уништава некадашњи Завод дистрофичара али и одлуке Владе.

Инвалиди, радници завода тврде и да им одредјена лица пријете а да су о томе обавјестили предсједника Владе. Показују папире који доказују да им директор брани унос личних ствари у Центар, тврде да директор Гојковић иначе војно лице у пензији покушава да им одреди тачно вријеме за спавање и устајање. Министар рада Петар Ђокић појашњава како је Влада утврдила да нема довољно добрих аргумената за смјену Драгића Гојковића.

О томе колики је и да ли је аргумент за несмјењивањем Гојковића и то што је директор Центра страначки колега министра Ђокића, Петар Ђокић није говорио.

Радници су огорчени и на наступ помоћника Петра Ђокића, Мире Васић која је рекла да се не зна ко стоји иза писма упућеног Влади из центра.

У министарству рада јос су саопштили да је директор Гојковић побољшао ситуацију у Центру и да би његова смјена погоршала стање у овој установи.

Инвалиди радници који живе у Заводу дистрофичара с тим се дефинитивно не слажу.

 

БН ТВ

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

перо

08.05.2014 18:05

Па људи, зар Дјокицу јос неко вјерује ?

ОДГОВОРИТЕ