Đokić sačuvao Gojkovića, invalidi protestuju (VIDEO)

Vlada nije uslišila zahtjev radnika i stanara Centra za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida.

Republika Srpska 08.05.2014 | 16:58
Đokić sačuvao Gojkovića, invalidi protestuju (VIDEO)

Dragić Gojković, odlučeno je, ostaje direktor Centra. Nezadovoljni radnici najavljaju radikalnije mjere borbe protiv Gojkovića, za kojeg tvrde da uništava nekadašnji Zavod distrofičara ali i odluke Vlade.

Invalidi, radnici zavoda tvrde i da im odredjena lica prijete a da su o tome obavjestili predsjednika Vlade. Pokazuju papire koji dokazuju da im direktor brani unos ličnih stvari u Centar, tvrde da direktor Gojković inače vojno lice u penziji pokušava da im odredi tačno vrijeme za spavanje i ustajanje. Ministar rada Petar Đokić pojašnjava kako je Vlada utvrdila da nema dovoljno dobrih argumenata za smjenu Dragića Gojkovića.

O tome koliki je i da li je argument za nesmjenjivanjem Gojkovića i to što je direktor Centra stranački kolega ministra Đokića, Petar Đokić nije govorio.

Radnici su ogorčeni i na nastup pomoćnika Petra Đokića, Mire Vasić koja je rekla da se ne zna ko stoji iza pisma upućenog Vladi iz centra.

U ministarstvu rada jos su saopštili da je direktor Gojković poboljšao situaciju u Centru i da bi njegova smjena pogoršala stanje u ovoj ustanovi.

Invalidi radnici koji žive u Zavodu distrofičara s tim se definitivno ne slažu.

 

BN TV

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pero

08.05.2014 18:05

Pa ljudi, zar Djokicu jos neko vjeruje ?

ODGOVORITE