Наставник крао ученицима сличице фудбалера!

Ђаци основне школе у Колумбији оптужили наставника да је попунио свој албум за Светско првенство сличицама које је одузео од њих.

Занимљивости 08.05.2014 | 13:42
Наставник крао ученицима сличице фудбалера!

Фудбалско светско првенство један је од највећих спортских догађаја на планети. "Мундијалска грозница" креће много раније и то сакупљањем сличица. Опште је познато да то чини велики број заљубљеника у фудбал, без обзира на године.
А наставник у Колумбији, како тврде неки ученици школе из града Букараманга чврсто решен да попуни свој Панини албум албум за Светско првенству у Бразилу, искористио је сличице које је одузео од њих.

Како је пренео лист Ел Еспектадор, 13-годишњи ученик пријавио је наставника након што га је видео да у зборници, у свој албум лепи сличице које је одузео од ученика који су се претходно мењали у учионици.

"На такав начин се не даје пример младима, одузео је њихове сличице за сопствену корист", рекла је мајка једног од ученика.

Адвокат министарства просвете Колумбије рекао је да није примио званичну жалбу, али да је ипак покренуо истрагу.

"Према наводима ученика, наставник им је одузео сличице тврдећи да је комерцијално тржиште направљено да одврати ученике од њиховог рада у школама", навео је адвокатове речи лист "Ел Еспектадор".

Коментари / 0

Оставите коментар