Nastavnik krao učenicima sličice fudbalera!

Đaci osnovne škole u Kolumbiji optužili nastavnika da je popunio svoj album za Svetsko prvenstvo sličicama koje je oduzeo od njih.

Zanimljivosti 08.05.2014 | 13:42
Nastavnik krao učenicima sličice fudbalera!

Fudbalsko svetsko prvenstvo jedan je od najvećih sportskih događaja na planeti. "Mundijalska groznica" kreće mnogo ranije i to sakupljanjem sličica. Opšte je poznato da to čini veliki broj zaljubljenika u fudbal, bez obzira na godine.
A nastavnik u Kolumbiji, kako tvrde neki učenici škole iz grada Bukaramanga čvrsto rešen da popuni svoj Panini album album za Svetsko prvenstvu u Brazilu, iskoristio je sličice koje je oduzeo od njih.

Kako je preneo list El Espektador, 13-godišnji učenik prijavio je nastavnika nakon što ga je video da u zbornici, u svoj album lepi sličice koje je oduzeo od učenika koji su se prethodno menjali u učionici.

"Na takav način se ne daje primer mladima, oduzeo je njihove sličice za sopstvenu korist", rekla je majka jednog od učenika.

Advokat ministarstva prosvete Kolumbije rekao je da nije primio zvaničnu žalbu, ali da je ipak pokrenuo istragu.

"Prema navodima učenika, nastavnik im je oduzeo sličice tvrdeći da je komercijalno tržište napravljeno da odvrati učenike od njihovog rada u školama", naveo je advokatove reči list "El Espektador".

Komentari / 0

Ostavite komentar