Проблем у "дијелу корумпираних у МУП-у"

Српска демократска странка /СДС/ саопштила је поводом случаја Техничко-ремонтног завода /ТРЗ/ у Братунцу да је Полицијска станица у овом мјесту увијек била на висини задатка и као једна од најбољих у Српској служи на част и углед полиције, али да је "проблем у оном дијелу корумпираних и политички контролисаних људи у МУП-у Српске".

Република Српска 06.05.2014 | 13:07
Проблем у "дијелу корумпираних у МУП-у"


"Умјесто што пишете демантије којима потврђујете наше наводе, било би боље да се позабавите оним људима из МУП-а који несавјесно раде свој посао, чиме наносе штету и МУП-у и цјелокупном друштву", поручују из СДС-а поводом реаговања МУП-а на наводе посланика СДС-а у Представничком дому парламента БиХ Александре Пандуревић у вези са крађом у ТРЗ-у у Братунцу.

Из СДС је оцијењено да је "срамотно" да се у демантију МУП-а наводи да је "у вези са овом крађом извршен увиђај, да није било трагова провале и да није утврђено ко је извршилац овог кривичног дјела". У интересу јавности би било да МУП саопшти ко је одговарао на основу осталих извјештаја о почињеним кривичним дјелима у Ремонтном техничком заводу, односно која оптужница је подигнута, додаје се у саопштењу.

МУП Српске јуче је оштро осудио и оцијенио као неистините наводе Пандуревићеве од прије два дана, која је рекла да је у заводу у Братунцу "украдено двије тоне бронзе", те да је МУП примио бројне кривичне пријаве које су поднијели радници, али ни на једну од њих није реаговао, као ни министар индустрије, енергетике и рударства Српске Жељко Ковачевић.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Вожд

06.05.2014 11:26

Корупција, криминал и политичка опредјељеност појединих руководилаца је природно стање ствари у МУП-у. Част изузецима који су на нивоу статистичке грешке у односу на остале. Браво Сашка!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Респецт!

06.05.2014 13:48

Јако је лијепо прочитати да опозиција хвали неку државну институцију. На страну да ли гласамо за ове или оне, ово показује да има наде за нашу политичку сцену ма колико она била прљава. Надам се да ће оваквих коректних потеза бити и више кад Босић и екипа побиједе на избрима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца25

06.05.2014 20:29

Ста реци, него само ријеци хвале за Српску демократску странку,која нам из дана у дан сервира информације о прљавим и незаконитим радњама, углавном актера СНСД-а.Те тако, овај "дио корумпираних у муп-у" је вјероватно из поменутих "црвених" редова.Али полако, неце јос дуго моци бахато да се понасају.Слиједе промјене у октобру!

ОДГОВОРИТЕ