Problem u "dijelu korumpiranih u MUP-u"

Srpska demokratska stranka /SDS/ saopštila je povodom slučaja Tehničko-remontnog zavoda /TRZ/ u Bratuncu da je Policijska stanica u ovom mjestu uvijek bila na visini zadatka i kao jedna od najboljih u Srpskoj služi na čast i ugled policije, ali da je "problem u onom dijelu korumpiranih i politički kontrolisanih ljudi u MUP-u Srpske".

Republika Srpska 06.05.2014 | 13:07
Problem u "dijelu korumpiranih u MUP-u"


"Umjesto što pišete demantije kojima potvrđujete naše navode, bilo bi bolje da se pozabavite onim ljudima iz MUP-a koji nesavjesno rade svoj posao, čime nanose štetu i MUP-u i cjelokupnom društvu", poručuju iz SDS-a povodom reagovanja MUP-a na navode poslanika SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandre Pandurević u vezi sa krađom u TRZ-u u Bratuncu.

Iz SDS je ocijenjeno da je "sramotno" da se u demantiju MUP-a navodi da je "u vezi sa ovom krađom izvršen uviđaj, da nije bilo tragova provale i da nije utvrđeno ko je izvršilac ovog krivičnog djela". U interesu javnosti bi bilo da MUP saopšti ko je odgovarao na osnovu ostalih izvještaja o počinjenim krivičnim djelima u Remontnom tehničkom zavodu, odnosno koja optužnica je podignuta, dodaje se u saopštenju.

MUP Srpske juče je oštro osudio i ocijenio kao neistinite navode Pandurevićeve od prije dva dana, koja je rekla da je u zavodu u Bratuncu "ukradeno dvije tone bronze", te da je MUP primio brojne krivične prijave koje su podnijeli radnici, ali ni na jednu od njih nije reagovao, kao ni ministar industrije, energetike i rudarstva Srpske Željko Kovačević.

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vožd

06.05.2014 11:26

Korupcija, kriminal i politička opredjeljenost pojedinih rukovodilaca je prirodno stanje stvari u MUP-u. Čast izuzecima koji su na nivou statističke greške u odnosu na ostale. Bravo Saška!!

ODGOVORITE
Name

Respect!

06.05.2014 13:48

Jako je lijepo pročitati da opozicija hvali neku državnu instituciju. Na stranu da li glasamo za ove ili one, ovo pokazuje da ima nade za našu političku scenu ma koliko ona bila prljava. Nadam se da će ovakvih korektnih poteza biti i više kad Bosić i ekipa pobijede na izbrima.

ODGOVORITE
Name

Daca25

06.05.2014 20:29

Sta reci, nego samo rijeci hvale za Srpsku demokratsku stranku,koja nam iz dana u dan servira informacije o prljavim i nezakonitim radnjama, uglavnom aktera SNSD-a.Te tako, ovaj "dio korumpiranih u mup-u" je vjerovatno iz pomenutih "crvenih" redova.Ali polako, nece jos dugo moci bahato da se ponasaju.Slijede promjene u oktobru!

ODGOVORITE