У "голфу" пронађена пушка и муниција

Четири лица из Кантона Сарајево приведена су на саслушање, након што је у мјесту Драгочева, општина Фоча, у аутомобилу у коме су се налазили пронађена аутоматска пушка и муниција.

Република Српска 06.05.2014 | 13:45
У "голфу" пронађена пушка и муниција


Из Центра јавне безбједности Источно Сарајево саопштено је да су припадници Полицијске станице Фоча дошли су до сазнања да се у путничком возилу "голф три" налазе четири сумњива лица.


Аутомобилом је управљало лице чији су иницијали Е.К, док су се у возилу налазили Д.К, И.Б. и А.Ш. Прегледом унутрашњости возила пронађена је аутоматска пушка са преклопним кундаком са два оквира, 46 комада муниције, три ножа и једна телескопска метална палица.

Током криминалистичке обраде А.Ш. је изјавио да су пронађени предмети његово власништво, док су остала лица саслушана у својству свједока. У току је документовање предмета, након чега ће надлежном тужилаштву бити поднесен извјештај против А.Ш. У мјесту Репци, општина Пале, поред локалног пута пронађен је "голф два" који је највјероватније слетио са пута.

Истрагом је утврђено да је возило власништво лица са иницијалима Н.П, те да је у току ноћи украдено из дворишта породичне куће.

 

Коментари / 0

Оставите коментар