U "golfu" pronađena puška i municija

Četiri lica iz Kantona Sarajevo privedena su na saslušanje, nakon što je u mjestu Dragočeva, opština Foča, u automobilu u kome su se nalazili pronađena automatska puška i municija.

Republika Srpska 06.05.2014 | 13:45
U "golfu" pronađena puška i municija


Iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopšteno je da su pripadnici Policijske stanice Foča došli su do saznanja da se u putničkom vozilu "golf tri" nalaze četiri sumnjiva lica.


Automobilom je upravljalo lice čiji su inicijali E.K, dok su se u vozilu nalazili D.K, I.B. i A.Š. Pregledom unutrašnjosti vozila pronađena je automatska puška sa preklopnim kundakom sa dva okvira, 46 komada municije, tri noža i jedna teleskopska metalna palica.

Tokom kriminalističke obrade A.Š. je izjavio da su pronađeni predmeti njegovo vlasništvo, dok su ostala lica saslušana u svojstvu svjedoka. U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj protiv A.Š. U mjestu Repci, opština Pale, pored lokalnog puta pronađen je "golf dva" koji je najvjerovatnije sletio sa puta.

Istragom je utvrđeno da je vozilo vlasništvo lica sa inicijalima N.P, te da je u toku noći ukradeno iz dvorišta porodične kuće.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar