Блокиран рачун општине Источно Ново Сарајево

Рачун општине Источно Ново Сарајево од јутрос је блокиран на износ од 186.000 КМ, због изгубљеног спора са једним грађевинским предузећем, потврдио је Срни начелник ове општине Љубиша Ћосић.

Република Српска 05.05.2014 | 10:33
Блокиран рачун општине Источно Ново Сарајево

"Јутрос нас је затекла блокада средстава у износу од 186.000 КМ, након извршне пресуде по тужби грађевинског предузећа `Приједорпутеви`", навео је Ћосић.

Према његовим ријечима, општина је прошле године изгубила спор, који је покренут 2007. године, са овом грађевинском компанијом због радова на једној саобраћајници.

"Међутим, успјели смо да се договоримо да плаћање овој грађевинској компанији буде извршено на рате", нагласио је Ћосић.

Он је истакао да и овај примјер говори о томе колико је претходна власт била погубна и колико је то коштало општину.

Ћосић је јуче најавио да ће СНСД ускоро објавити "црну књигу СДС-а" у Источном Сарајеву, гдје су, подвукао је, изгубљени милиони КМ на име судских пресуда, неплаћене ренте за изградњу стамбених јединица, ненаплативих потраживања, акумулираног дефицита од око 700.000 КМ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Српско Сарајево

05.05.2014 15:09

Љубиша, ако хоћеш да растуриш СДС онда им само пребаци Клошарца. Нека их "развали" као што је и СНСД, неће се "хафизати" дуго и задуго

ОДГОВОРИТЕ