Blokiran račun opštine Istočno Novo Sarajevo

Račun opštine Istočno Novo Sarajevo od jutros je blokiran na iznos od 186.000 KM, zbog izgubljenog spora sa jednim građevinskim preduzećem, potvrdio je Srni načelnik ove opštine LJubiša Ćosić.

Republika Srpska 05.05.2014 | 10:33
Blokiran račun opštine Istočno Novo Sarajevo

"Jutros nas je zatekla blokada sredstava u iznosu od 186.000 KM, nakon izvršne presude po tužbi građevinskog preduzeća `Prijedorputevi`", naveo je Ćosić.

Prema njegovim riječima, opština je prošle godine izgubila spor, koji je pokrenut 2007. godine, sa ovom građevinskom kompanijom zbog radova na jednoj saobraćajnici.

"Međutim, uspjeli smo da se dogovorimo da plaćanje ovoj građevinskoj kompaniji bude izvršeno na rate", naglasio je Ćosić.

On je istakao da i ovaj primjer govori o tome koliko je prethodna vlast bila pogubna i koliko je to koštalo opštinu.

Ćosić je juče najavio da će SNSD uskoro objaviti "crnu knjigu SDS-a" u Istočnom Sarajevu, gdje su, podvukao je, izgubljeni milioni KM na ime sudskih presuda, neplaćene rente za izgradnju stambenih jedinica, nenaplativih potraživanja, akumuliranog deficita od oko 700.000 KM.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Srpsko Sarajevo

05.05.2014 17:09

Ljubiša, ako hoćeš da rasturiš SDS onda im samo prebaci Klošarca. Neka ih "razvali" kao što je i SNSD, neće se "hafizati" dugo i zadugo

ODGOVORITE