Модел сукње за вашу грађу

Доласком топлијих дана место омиљених панталона заузеће сукње од којих бројне жене зазиру у уверењу да своју грађу тела не могу да ускладе с овим женственим одевним комадом.

Мода и љепота 05.05.2014 | 06:49
Модел сукње за вашу грађу

Али, правилно одабран материјал, дужина и крој могу да стање бокове, визуелно издуже ноге и да створе облине. Откривамо моделе сукњи које одговарају различитим облицима тела.

Крушка – јачи бокови и наглашена задњица
Сукње које се од бокова шире и падају, направљене од лаганих материјала визуелно ће смањити јаке бокове и наглашену задњицу. Грађама облика крушке пристају и “пенцил” сукње до колена, мали трик који ће визуелно издужити фигуру је детаљ на бочној страни попут рајсфершлуса, а свакако бирајте тамније нијансе тканина. Балон сукње које се од струка шире треба да избегавате јер овај модел наглашава бокове.

Јабука – наглашено подручје око струка
Асиметрични кројеви прикривају стомак и стварају утисак већих бокова, па су стога идеалне за све власнице јабуколике грађе тела. Уколико су ваш адут танке ноге, изаберите дужину сукње изнад колена, али без набора с повишеним струком, овај модел прикрива критичне зоне.

Спортска грађа – уски струк и дечачки бокови
Звонолики и А кројеви на телу без облина проширују уске, дечачке бокове, ове моделе можете да комбинујете уз кратке до струка сечене топове и широке блузе. Макси сукње такође су идеалне у визуелном стварању облина, избегавајте равне кројеве и бирајте слојевите, богате “гипсy” моделе.

Ситна и ниска грађа
Џепним Венерама пристају уске, припијене сукње кратких дужина, избегавајте миди и све кројеве који прелазе колена јер оне скраћују ноге. Модели А кроја и високог струка издужују фигуру, комбинујте их уз упасане блузе и мајице.

 

Коментари / 0

Оставите коментар