Савршене ципеле за сваку грађу

Ципеле са високом и танком потпетицом идеалне су за танке и високе жене, док су платформе одличан избор за девојке са јачим ногама и ширим глежњевима.

Мода и љепота 03.05.2014 | 09:15
Савршене ципеле за сваку грађу

Ципеле са високом и танком потпетицом - Овакве ципеле идеалне су за танке и високе жене. Водите се једноставним правилима: ако сте танки, нека таква буде и ваша пета. Штикле су одличне и за жене с уским зглобовима, а ако имате јаче ноге требало би да избегавате танке пете јер ће вам ноге изгледати још гломазније.

Платформе - Платформе су идеале за девојке са јачим ногама и ширим зглобовима јер ће им у њима ноге изгледати дуже и виткије, стога је платформа, такође, одличан избор за ниске девојке.

Ципеле са заобљеним врхом - Уколико желите да ваше стопало изгледа шире, требало би да се одлучите на овакву ципелу. Могу да се пронађу готово у свим бојама и са различитом величином потпетица, стога, свако може да пронађе нешто за себе.

Ципеле са танким каишчићем - Што тањи каишчић савршен је избор за девојке са јачим ногама јер је циљ да што мање "затварају" ногу. Ако имате танке зглобове, онда су ципеле са дебљим каишчићем прави избор за вас јер нога изгледа визуелно лепше.

Отворене ципеле или оне са украсима - Мала стопала изгледају веће у ципелама са украсима или отворених прстију. Ако вам је важно да нога изгледа веће, онда избегавајте ципеле са округлим врхом. Складно овоме, девојке које желе да им стопала изгледају мање требало би да избегавају отворене ципеле.

Чизме - Зимска обућа савршен је избор за сваку грађу, једино о чему би требало да воде рачуна ниже и јаче девојке јесте да не купују превисоке чизме које ће им визуелно скратити ноге. Идеална дужина је мало испод колена.

 



 

Коментари / 0

Оставите коментар