ЦЗ: За Дауду крај сезоне!

Тренер Црвене звезде Славиша Стојановић каже да његов тим против Рада нема право на кикс и потврдио да је Абиола Дауда због повреде вероватно завршио сезону.

Фудбал 02.05.2014 | 14:35
ЦЗ: За Дауду крај сезоне!

"Немамо право на кикс, размишљамо само о субтоњој утакмици. Поштујемо Рад, доласком новог тренера Стевана Мојсиловића освојили су доста бодова. Наш циљ је познат и спремни смо за то. Рад је јак као колектив, има играче који заслужују пажњу. Морамо овај меч да завршимо онако како желимо, јер је улог велики", рекао је Стојановић.

Он се осврнуо на низ неискоришћених пенала своје екипе, која није била прецизна из шест од осам последњих удараца са беле тачке.

"Стално се прича о томе, бројка је запањујућа. Као што смо добри у неким другим детаљима, тако смо лоши у овоме. На протеклих неколико утакмица се то није осетило, али у дуелу са Партизаном и те како јесте. Радимо на томе, имамо решења, морамо да будемо сигурни и стабилни", навео је Стојановић.

Он је додао да су мале шансе да се Нигеријац Дауда врати у тим. Дауда се повредио на мечу против Спартака у Суботици прошлог месеца.

"Тешко ће играти до краја сезоне. Пробао је, али не иде како смо планирали. Уз то ме брине и повреда Милијаша, не знам да ли ће у суботу играти. Јуче није тренирао, добио је ударац у стопало, надам се да ће се оток спустити", казао је Стојановић.

Утакмица 27. кола Суперлиге измедју Црвене звезде и Рада игра се у суботу од 19.30 на стадиону у Љутице Богдана. Црвено-бели, четири кола пре краја, имају три бода више од другопласираног Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар