CZ: Za Daudu kraj sezone!

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović kaže da njegov tim protiv Rada nema pravo na kiks i potvrdio da je Abiola Dauda zbog povrede verovatno završio sezonu.

Fudbal 02.05.2014 | 14:35
CZ: Za Daudu kraj sezone!

"Nemamo pravo na kiks, razmišljamo samo o subtonjoj utakmici. Poštujemo Rad, dolaskom novog trenera Stevana Mojsilovića osvojili su dosta bodova. Naš cilj je poznat i spremni smo za to. Rad je jak kao kolektiv, ima igrače koji zaslužuju pažnju. Moramo ovaj meč da završimo onako kako želimo, jer je ulog veliki", rekao je Stojanović.

On se osvrnuo na niz neiskorišćenih penala svoje ekipe, koja nije bila precizna iz šest od osam poslednjih udaraca sa bele tačke.

"Stalno se priča o tome, brojka je zapanjujuća. Kao što smo dobri u nekim drugim detaljima, tako smo loši u ovome. Na proteklih nekoliko utakmica se to nije osetilo, ali u duelu sa Partizanom i te kako jeste. Radimo na tome, imamo rešenja, moramo da budemo sigurni i stabilni", naveo je Stojanović.

On je dodao da su male šanse da se Nigerijac Dauda vrati u tim. Dauda se povredio na meču protiv Spartaka u Subotici prošlog meseca.

"Teško će igrati do kraja sezone. Probao je, ali ne ide kako smo planirali. Uz to me brine i povreda Milijaša, ne znam da li će u subotu igrati. Juče nije trenirao, dobio je udarac u stopalo, nadam se da će se otok spustiti", kazao je Stojanović.

Utakmica 27. kola Superlige izmedju Crvene zvezde i Rada igra se u subotu od 19.30 na stadionu u Ljutice Bogdana. Crveno-beli, četiri kola pre kraja, imaju tri boda više od drugoplasiranog Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar