Војник извршио самоубиство

Министарство одбране Србије потврдило је смрт војника Миодрага Петровића /43/ у Краљеву, за кога су београдски медији раније данас јавили да је извршио самоубиство.

Србија 02.05.2014 | 19:40
Војник извршио самоубиство

Из Министарства одбране саопштено је да је Петровић, десетар Друге бригаде Копнене војске, пронађен јутрос мртав на радном мјесту, на стрелишту "Жича" код Краљева, гдје је претходног дана био ангажован на обезбјеђењу стрелишта.

У саопштењу се наводи да су на лице мјеста изашли припадници МУП-а, војна полиција и тужилац Вишег јавног тужилаштва у Краљеву Милош Бзенић, који су извршили увиђај, а истражне радње су у току.

Начелник Генералштаба Војске Србије и командант Копнене војске формирали су комисију за испитивање околности под којима се догодила несрећа.

На лице мјеста изашли су министар одбране Србије Братислав Гашић и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, који су обишли и породицу настрадалог и изјавили јој саучешће, наводи се у саопштењу.

Београдски медији јавили су раније да је Петровић, војник по  уговору, извршио самоубиство хицем ииз аутоматске пушке јутрос око 8.30 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар