Vojnik izvršio samoubistvo

Ministarstvo odbrane Srbije potvrdilo je smrt vojnika Miodraga Petrovića /43/ u Kraljevu, za koga su beogradski mediji ranije danas javili da je izvršio samoubistvo.

Srbija 02.05.2014 | 19:40
Vojnik izvršio samoubistvo

Iz Ministarstva odbrane saopšteno je da je Petrović, desetar Druge brigade Kopnene vojske, pronađen jutros mrtav na radnom mjestu, na strelištu "Žiča" kod Kraljeva, gdje je prethodnog dana bio angažovan na obezbjeđenju strelišta.

U saopštenju se navodi da su na lice mjesta izašli pripadnici MUP-a, vojna policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu Miloš Bzenić, koji su izvršili uviđaj, a istražne radnje su u toku.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije i komandant Kopnene vojske formirali su komisiju za ispitivanje okolnosti pod kojima se dogodila nesreća.

Na lice mjesta izašli su ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba general LJubiša Diković, koji su obišli i porodicu nastradalog i izjavili joj saučešće, navodi se u saopštenju.

Beogradski mediji javili su ranije da je Petrović, vojnik po  ugovoru, izvršio samoubistvo hicem iiz automatske puške jutros oko 8.30 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar