СДС позива раднике да се боре за своја права

Српска демократска странка (СДС) честитала је данас Први мај - празник рада, који је симбол радничких права и солидарности, констатујући с жаљењем да највећи број грађана Републике Српске не може остварити своје основно право на рад.

Република Српска 01.05.2014 | 19:58
СДС позива раднике да се боре за своја права

"Управо због тога Српска демократска странка и овог Првог маја подсјећа на потребу и позива да уложимо максималне напоре како би смо мијењали постојеће стање", каже се у честитки у поводу Првог маја.

Наглашавајући да је дан радничких права и дан опомене актуелној власти, СДС подсјећа да су рад и достојанствен живот сваког грађанина основ стабилности и просперитета Републике Српске.

"Српска демократска странка се снажно и досљедно залаже за темељне вриједности радничких права, које морају бити основ сваке одговорне власти Републике Српске.

Позивамо вас да нам се придружите у нашој намјери да кроз неминовне промјене учинимо снажан заокрет у политици запошљавања, унапређења радничких права, пословног амбијента и привлачења инвестиција, реформи образовног , здравственог и пензионог система како би Република Српска постала земља социјалне правде и једнаке шансе за све", саопштила је СДС.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Србин

01.05.2014 13:09

У борби са криминалом и корупцијом поћи са врха. Прво испитати Милокрада па онда Грабољуба, Верицу Кунић, Шпирића, Чађу, Џерија Селмана, Шкрбића у више фаза, Буду у више сектора, па онда оне ситне... За поштену Републику Српску уз неминовне промјене багре на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша Херцеговац

01.05.2014 19:05

Ова власт није у стању да изврши било какве промјене, са њима једноставно нема напретка. Све што од њих чујемо то су приче о референдуму, а ни они сами немају жељу да спроведу тај референдум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вукоје

01.05.2014 19:50

Искрено се надам да нас Босић и опозиција неће изневјерити, господо борите се на нардод, народ ће вам то узвратити подршком. Памет у главу опозицијо!

ОДГОВОРИТЕ