SDS poziva radnike da se bore za svoja prava

Srpska demokratska stranka (SDS) čestitala je danas Prvi maj - praznik rada, koji je simbol radničkih prava i solidarnosti, konstatujući s žaljenjem da najveći broj građana Republike Srpske ne može ostvariti svoje osnovno pravo na rad.

Republika Srpska 01.05.2014 | 19:58
SDS poziva radnike da se bore za svoja prava

"Upravo zbog toga Srpska demokratska stranka i ovog Prvog maja podsjeća na potrebu i poziva da uložimo maksimalne napore kako bi smo mijenjali postojeće stanje", kaže se u čestitki u povodu Prvog maja.

Naglašavajući da je dan radničkih prava i dan opomene aktuelnoj vlasti, SDS podsjeća da su rad i dostojanstven život svakog građanina osnov stabilnosti i prosperiteta Republike Srpske.

"Srpska demokratska stranka se snažno i dosljedno zalaže za temeljne vrijednosti radničkih prava, koje moraju biti osnov svake odgovorne vlasti Republike Srpske.

Pozivamo vas da nam se pridružite u našoj namjeri da kroz neminovne promjene učinimo snažan zaokret u politici zapošljavanja, unapređenja radničkih prava, poslovnog ambijenta i privlačenja investicija, reformi obrazovnog , zdravstvenog i penzionog sistema kako bi Republika Srpska postala zemlja socijalne pravde i jednake šanse za sve", saopštila je SDS.

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Srbin

01.05.2014 13:09

U borbi sa kriminalom i korupcijom poći sa vrha. Prvo ispitati Milokrada pa onda Graboljuba, Vericu Kunić, Špirića, Čađu, Džerija Selmana, Škrbića u više faza, Budu u više sektora, pa onda one sitne... Za poštenu Republiku Srpsku uz neminovne promjene bagre na vlasti!

ODGOVORITE
Name

Saša Hercegovac

01.05.2014 19:05

Ova vlast nije u stanju da izvrši bilo kakve promjene, sa njima jednostavno nema napretka. Sve što od njih čujemo to su priče o referendumu, a ni oni sami nemaju želju da sprovedu taj referendum.

ODGOVORITE
Name

вукоје

01.05.2014 19:50

Искрено се надам да нас Босић и опозиција неће изневјерити, господо борите се на нардод, народ ће вам то узвратити подршком. Памет у главу опозицијо!

ODGOVORITE