Мијатовић хвали Реал

Предраг Мијатовић, славни играч Југославије и Мадриђана, сматра да "краљевски клуб" игра фантастично и да слови за првог фаворита за трофеј Лиге шампиона. Тврди да ће доминирати још неколико година.

Фудбал 01.05.2014 | 08:51
Мијатовић хвали Реал

Предраг Мијатовић у трофејној сали великог Реал Мадрида заузима посебно место.
Бивши репрезентативац Југославије 1998. је голом против Јувентуса у финалу донео Мадриђанима седми од укупно девет трофеја Лиге шампиона, што их чини најуспешнијим клубом у историји тог такмичења.

Мијатовић, који је касније обављао и улогу спортског директора клуба са Сантјаго Бернабеуа, одушевљен је игром Реала против Бајерна у полуфиналу Лиге шампиона.

"Реал је стварно у овој сезони, бар кад је Лига шампиона у питању, и у групној фази, али и касније, остављао фантастичан утисак. Ово у Минхену је било фантастично. Просто је било невероватно колико су добро играли и колико је све то функционисало на прави начин. Мислим да је био бољи и у првој и у другој утакмици, а што смо сви ми који волимо овај клуб на неки начин прижељкивали. Овако јак Реал Мадрид, овако полеталан Реал Мадрид, са фантастичном игром од првог момента је знао шта хоће - да се пласира у финале против екипе која је прошле године била првак Европе, екипе која је, по мишљењу многих фудбалских критичара, једна од најбољих екипа на свету. Био је савршен", изјавио је за " Ал Јазееру" Мијатовић.

Он после свега истиче да је његов бивши клуб први кандидат за "ушати пехар", али и верује да ће и наредних година водити главну реч у Европи.

"Реал је после утакмице са Бајерном најозбиљнији кандидат да освоји десету титулу првака Европе, после 12 година. Реал данас има сјајну генерацију, са играчима који су стварно фантастични у сваком погледу. Не само да су кандидати да буду прваци Европе, него и да у наредних неколико сезона апсолутно доминирају у европском фудбалу. Без даљег..."

Коментари / 0

Оставите коментар