Пици верује у Валенсију

Тренер Валенсије Хуан Антонио Пици верује да његова екипа може постићи четири гола у реваш утакмици против Севиље и пласирати се у финале Лиге Европе.

Фудбал 01.05.2014 | 06:46
Пици верује у Валенсију

Севиља је славила у првој утакмици са 2:0, али аргентински стручњак верује да његова екипа може до преокрета.

Пици је уверен да његова екипа може да се избори и за продужетке, мада наглашава да постоји могућност да његов тим постигне четири гола и пласира се у финале Лиге Европе након регуларног дела.

То не би било изненађујуће с обзиром на то да је Валенсија успела да победи Базел резултатом 5:3, након заостатка од 3:0.

"Како бисмо се вратили у игру неопходно је да будемо стрпљиви и да искористимо шансу када се укаже. Голови могу доћи рано. А ако можемо да погодимо, било би добро да дамо четири гола. Ако они дају два, ми морамо дати пет. Све то зависи од развоја игре. Једино што ме интересује у вези са том утакмицом је да победимо са разликом која би нас одвела на финале у Торино“" поручио је Пици.

Дуел Валенсије и Севиље на програм је вечерас у 21:05, када у другом реваншу полуфинала ЛЕ у Торину играју и Јувентус и Бенфика, након 2:1 за "орлове" у Лисабону.

Коментари / 0

Оставите коментар