Pici veruje u Valensiju

Trener Valensije Huan Antonio Pici veruje da njegova ekipa može postići četiri gola u revaš utakmici protiv Sevilje i plasirati se u finale Lige Evrope.

Fudbal 01.05.2014 | 06:46
Pici veruje u Valensiju

Sevilja je slavila u prvoj utakmici sa 2:0, ali argentinski stručnjak veruje da njegova ekipa može do preokreta.

Pici je uveren da njegova ekipa može da se izbori i za produžetke, mada naglašava da postoji mogućnost da njegov tim postigne četiri gola i plasira se u finale Lige Evrope nakon regularnog dela.

To ne bi bilo iznenađujuće s obzirom na to da je Valensija uspela da pobedi Bazel rezultatom 5:3, nakon zaostatka od 3:0.

"Kako bismo se vratili u igru neophodno je da budemo strpljivi i da iskoristimo šansu kada se ukaže. Golovi mogu doći rano. A ako možemo da pogodimo, bilo bi dobro da damo četiri gola. Ako oni daju dva, mi moramo dati pet. Sve to zavisi od razvoja igre. Jedino što me interesuje u vezi sa tom utakmicom je da pobedimo sa razlikom koja bi nas odvela na finale u Torino“" poručio je Pici.

Duel Valensije i Sevilje na program je večeras u 21:05, kada u drugom revanšu polufinala LE u Torinu igraju i Juventus i Benfika, nakon 2:1 za "orlove" u Lisabonu.

Komentari / 0

Ostavite komentar