Силовао родицу од десет година!

Малољетни Д. Ш. (15) из Руског Села код Кикинде осумњичен је да је силовао десетогодишњу родицу, која живи у сусједном селу!

Србија 30.04.2014 | 10:48
Силовао родицу од десет година!

Полиција је за овај случај сазнала од љекара, након што је повријеђену дјевојчицу тетка довела у кикиндску болницу, преноси курир.

Иако је рекла да се повриједила кад је пала на дрво, љекари су посумњали у њену причу, а на одјељењу гинекологије дјевојчици су констатоване повреде вулве и вагине.Према сазнањима Курира, ДНК анализа потврдила је да је дјевојчицу напао рођак од тетке!

"И мени је испричала да се повриједила тако што је пала на дрво. Познато ми је да је полиција потврдила да је ријеч о нечем сасвим другом. Покушала сам у више наврата да од ње сазнам шта се десило, али се она упорно држи своје приче" очајна је била тридесетосмогодишња мајка девојчице Ј. Ш..

Она додаје да јој је ћерка рекла да није била с мушкарцем!

"И син моје сестре тврди да није то урадио, а ја држим овај налаз љекара и не могу да вјерујем шта у њему пише" с тешком муком је говорила Ј. Ш.

У Центру за социјални рад у Кикинди су потврдили да је дјевојчица и њима говорила да се повриједила на дрвету.

"Било је симптоматично то што није трауматично причала о том догађају, па је истрага пошла у сасвим другом смијеру. Упућивала нас је на друге особе из окружења и комшилука. Покушавала је да сакрије истину јер ју је био стид од родитеља" испричала је Јелена Лаковић, специјални педагог Центра за социјални рад.

Коментари / 0

Оставите коментар