Silovao rodicu od deset godina!

Maloljetni D. Š. (15) iz Ruskog Sela kod Kikinde osumnjičen je da je silovao desetogodišnju rodicu, koja živi u susjednom selu!

Srbija 30.04.2014 | 10:48
Silovao rodicu od deset godina!

Policija je za ovaj slučaj saznala od ljekara, nakon što je povrijeđenu djevojčicu tetka dovela u kikindsku bolnicu, prenosi kurir.

Iako je rekla da se povrijedila kad je pala na drvo, ljekari su posumnjali u njenu priču, a na odjeljenju ginekologije djevojčici su konstatovane povrede vulve i vagine.Prema saznanjima Kurira, DNK analiza potvrdila je da je djevojčicu napao rođak od tetke!

"I meni je ispričala da se povrijedila tako što je pala na drvo. Poznato mi je da je policija potvrdila da je riječ o nečem sasvim drugom. Pokušala sam u više navrata da od nje saznam šta se desilo, ali se ona uporno drži svoje priče" očajna je bila tridesetosmogodišnja majka devojčice J. Š..

Ona dodaje da joj je ćerka rekla da nije bila s muškarcem!

"I sin moje sestre tvrdi da nije to uradio, a ja držim ovaj nalaz ljekara i ne mogu da vjerujem šta u njemu piše" s teškom mukom je govorila J. Š.

U Centru za socijalni rad u Kikindi su potvrdili da je djevojčica i njima govorila da se povrijedila na drvetu.

"Bilo je simptomatično to što nije traumatično pričala o tom događaju, pa je istraga pošla u sasvim drugom smijeru. Upućivala nas je na druge osobe iz okruženja i komšiluka. Pokušavala je da sakrije istinu jer ju je bio stid od roditelja" ispričala je Jelena Laković, specijalni pedagog Centra za socijalni rad.

Komentari / 0

Ostavite komentar