Путин и Медведев ће посјетити Крим

Предсједник и премијер Русије Владимир Путин и Дмитриј Медведев планирају да 9. маја посјете Крим, изјавио је неименовани званичник руског Министарства одбране.

Свијет 30.04.2014 | 10:09
Путин и Медведев ће посјетити Крим

Прије поласка на полуострво, Путин ће традиционално присуствовати Паради побједе на Црвеном тргу у Москви, пренио је Глас Русије.

После овог догађаја предсједник обично приређује пријем поводом Дана побједе, који ће овог пута бити одржан дан раније, осмог маја увече.

Предсједник и премијер ће на Криму прво посјетити Севастопољ, град који ове године слави седамдесетогодишњицу ослобођења од фашистичких трупа.

Путин и Медведев ће у Севастопољу присуствовати паради, а затим би требало да отпутују у Симферопољ, наводи Глас Русије.

То ће бити прва посјета Путина Криму откад је то полуострво средином марта припојено Русији, док га је Медведев посјетио 31. марта.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВРС РВИ

30.04.2014 09:11

Једва чекам да видим снимак параде. Осим наоуражања које је водеће у свијету још је љепше видјети понос и патриотизам сваког војника који учествују у њој. То је оно што је побјеђивало и што побјеђује. Запад о томе не може ни да сања.Многима треба психотерапија да би се колико толико вратили у оквира "нормалног" психичког стања.

ОДГОВОРИТЕ