Тренери: Карло пресрећан, Пеп очајан

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти сматра да је његов тим показао квалитет у дуелу са Бајерном, чији први стручњак Пеп Гвардиола је веома разочаран.

Фудбал 30.04.2014 | 06:42
Тренери: Карло пресрећан, Пеп очајан

Мадриђани су савладали Бајерн у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона на Алијанц Арени са 4:0 и пласирали се у финале.

Анчелоти је додао да је циљ његових фудбалера од почетка сезоне освајање Лиге шампиона, док Гвардиола жали за пропуштеним шансама у првој утакмици одиграној у Мадриду.

„Желим да свим фудбалерима Реала упутим велике честитке. Када сви раде као један онда може на видело да изађе квалитет и ствари се одвијају перфектно. После 12 година Реал стиже до финала Лиге шампиона, пласман у Лисабон је био наш први циљ на почетку сезоне. Одиграли смо много боље него у реванш мечу против Борусије, од те утакмице све иде како треба“, навео је Анчелоти.

Стрелци голова за Реал били су Серхио Рамос и Кристијано Роналдо, а финале Лиге шампиона ће због жутих картона пропустити Шаби Алонсо.

„Алонсо је веома тужан, саосећам се са њим, сада је важније од свега да победимо у финалу Лиге шампиона“, закључио је Анчелоти.

Функционер Бајерна Карл-Хајнц Румениге је после утакмице рекао да не жели да одговара на питања о статусу Пепа Гвардиоле, који је истакао да је његова екипа боље играла у Мадриду.

„На гостовању смо имали већу контролу утакмице и бар неколико шанси. Оно што смо урадили против Арсенала и Манчестера није успело против Реала. Разочарани смо и тужни због оваквог пораза, изгубили смо превеликом разликом“, рекао је Гвардиола.

Коментари / 0

Оставите коментар