Treneri: Karlo presrećan, Pep očajan

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti smatra da je njegov tim pokazao kvalitet u duelu sa Bajernom, čiji prvi stručnjak Pep Gvardiola je veoma razočaran.

Fudbal 30.04.2014 | 06:42
Treneri: Karlo presrećan, Pep očajan

Madriđani su savladali Bajern u revanš meču polufinala Lige šampiona na Alijanc Areni sa 4:0 i plasirali se u finale.

Ančeloti je dodao da je cilj njegovih fudbalera od početka sezone osvajanje Lige šampiona, dok Gvardiola žali za propuštenim šansama u prvoj utakmici odigranoj u Madridu.

„Želim da svim fudbalerima Reala uputim velike čestitke. Kada svi rade kao jedan onda može na videlo da izađe kvalitet i stvari se odvijaju perfektno. Posle 12 godina Real stiže do finala Lige šampiona, plasman u Lisabon je bio naš prvi cilj na početku sezone. Odigrali smo mnogo bolje nego u revanš meču protiv Borusije, od te utakmice sve ide kako treba“, naveo je Ančeloti.

Strelci golova za Real bili su Serhio Ramos i Kristijano Ronaldo, a finale Lige šampiona će zbog žutih kartona propustiti Šabi Alonso.

„Alonso je veoma tužan, saosećam se sa njim, sada je važnije od svega da pobedimo u finalu Lige šampiona“, zaključio je Ančeloti.

Funkcioner Bajerna Karl-Hajnc Rumenige je posle utakmice rekao da ne želi da odgovara na pitanja o statusu Pepa Gvardiole, koji je istakao da je njegova ekipa bolje igrala u Madridu.

„Na gostovanju smo imali veću kontrolu utakmice i bar nekoliko šansi. Ono što smo uradili protiv Arsenala i Mančestera nije uspelo protiv Reala. Razočarani smo i tužni zbog ovakvog poraza, izgubili smo prevelikom razlikom“, rekao je Gvardiola.

Komentari / 0

Ostavite komentar