Реал: Нема бољих од нас!

Фудбалер Реал Мадрида Серхио Рамос рекао је да се његова екипа пласманом у финале Лиге шампиона вратила тамо где треба да буде.

Фудбал 30.04.2014 | 06:36
Реал: Нема бољих од нас!

Реал је победио у Минхену екипу Бајерна са 4:0 у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона и пласирао се у финале најелитнијег фудбалског такмичења.

"Голови су за мене мање важни, главна ствар је да смо играли као тим. Реал се вратио тамо где треба да буде, на самом врху“, рекао је Рамос, двоструки стрелац.

Два гола постигао је и Кристијано Роналдо, у утакмици коју је обележила теренска доминација Бајерна, али и изузетна егзекуција фудбалера Реала.

Гарет Бејл је за разлику од прве утакмице, у Минхену био у стартној постави, а уписао је асистенцију код гола Кристијана Роналда.

"Добро смо одиграли вечерас, свако је дао 100 одсто... Остала је да се одигра још једна утакмица. То је и разлог зашто сам желео да додјем у највећи клуб на свету", рекао је Бејл.

Репрезентативац Хрватске Лука Модрић такође је био асистент, али код првог поготка Серхија Рамоса, који је „отворио“ гол Мануела Нојера и најавио победу Реала.

"Ово је невероватан резултат. На две утакмице смо показали да смо бољи од Бајерна. Сада не постоји боља екипа од Реала", рекао је Модрић.

У другом полуфиналном мечу у среду се у Лондону састају Челси и Атлетико Мадрид (прва утакмица у Шпанији завршена 0:0), док се финале Лиге шампиона игра у Лисабону 24. маја.

Коментари / 0

Оставите коментар