Real: Nema boljih od nas!

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da se njegova ekipa plasmanom u finale Lige šampiona vratila tamo gde treba da bude.

Fudbal 30.04.2014 | 06:36
Real: Nema boljih od nas!

Real je pobedio u Minhenu ekipu Bajerna sa 4:0 u revanš meču polufinala Lige šampiona i plasirao se u finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

"Golovi su za mene manje važni, glavna stvar je da smo igrali kao tim. Real se vratio tamo gde treba da bude, na samom vrhu“, rekao je Ramos, dvostruki strelac.

Dva gola postigao je i Kristijano Ronaldo, u utakmici koju je obeležila terenska dominacija Bajerna, ali i izuzetna egzekucija fudbalera Reala.

Garet Bejl je za razliku od prve utakmice, u Minhenu bio u startnoj postavi, a upisao je asistenciju kod gola Kristijana Ronalda.

"Dobro smo odigrali večeras, svako je dao 100 odsto... Ostala je da se odigra još jedna utakmica. To je i razlog zašto sam želeo da dodjem u najveći klub na svetu", rekao je Bejl.

Reprezentativac Hrvatske Luka Modrić takođe je bio asistent, ali kod prvog pogotka Serhija Ramosa, koji je „otvorio“ gol Manuela Nojera i najavio pobedu Reala.

"Ovo je neverovatan rezultat. Na dve utakmice smo pokazali da smo bolji od Bajerna. Sada ne postoji bolja ekipa od Reala", rekao je Modrić.

U drugom polufinalnom meču u sredu se u Londonu sastaju Čelsi i Atletiko Madrid (prva utakmica u Španiji završena 0:0), dok se finale Lige šampiona igra u Lisabonu 24. maja.

Komentari / 0

Ostavite komentar