11 најчуднијих начина како су људи умирали!

1940. године Маркус Гарвеј, политички активиста с Јамајке и један од првих представника црначког национализма, умро је након што је доживио два инфаркта читајући своју лажну читуљу у новинама.

Занимљивости 29.04.2014 | 07:15
11 најчуднијих начина како су људи умирали!

Ово су само неке од бизарних смрти...

1.1478. године Џорџ Плантагенет погубљен је тако што је потопљен у буре напуњено вином.

2. Едвард ИИ, краљ Енглеске, умро је када му је ужарени жарач убачен у задњицу.

3. 1771. године Адолф Фредрик, краљ Шведске, прејео се до смрти.

4. Девет људи је погинуло у “Лондонској пивској поплави” 1814. године. Тада је, у старој пивници у граду, необјашњиво експлодирала једна велика бачва пива. Остале су по принципу домино ефекта почеле да пуцају изазивајући праву поплаву када се преко 1.470.000 литара пива просуло улицама Лондона.

5. 1940. године Маркус Гарвеј, политички активиста с Јамајке и један од првих представника црначког национализма, умро је након што је доживео два инфаркта читајући своју лажну читуљу у новинама.

6. Алан Стејси, професионални возач трка, изгубио је контролу над возилом и погинуо у судару након што му је птица налетела на лице.

7. Дени Ванздант пронађен је мртав у свом дому као наводна жртва спонтаног сагоревања. Био је то један од првих документираних случајева овог феномена.

8. Цела фудбалска екипа умрла је у Демократској републици Конго након удара грома. Домаћа екипа је преживела

9. Новопечена млада, Марија Пантазопулос из Монтреала, удавила се током фотографисања на свом венчању, када је упала у реку.

10. Брајан Пери је упуцао сам себе током предавања о сигурном коришћењу пиштоља и преминуо од добијених повреда.

11. Једног Швеђанина је убила његова косилица за траву.

Коментари / 0

Оставите коментар