Додик и Цвијановићева честитали Вучићу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Александру Вучићу избор за предсједника Владе Србије и истакао да је снажна и економски стабилна Србија од посебног значаја не само за Српску, већ и за
регион.

Република Српска 28.04.2014 | 17:04
Додик и Цвијановићева честитали Вучићу

"Увјерен сам да ћете ступањем на дужност предсједника Владе својом посвећеношћу и снажном опредијељеношћу за даљи развој и напредак Ваше земље, допринијети јачању и афирмацији Србије на унутрашњем и међународном плану", наводи Додик у честитки Вучићу.

У честитки је изражено и чврство опредјељење за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Србије, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку Александру Вучићу, поводом његовог избора за предсједника Владе Србије.


Цвијановићева је истакла да је увјерена да ће Вучић и као премијер заједно са министрима креирати амбијент који ће омогућити остваривање добрих резултата на добробит грађана Србије, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

"Ваш избор за премијера је од изузетне важности за Владу Републике Српске која је опредијељена да у што непосреднијем контакту успјешно сарађује са Владом Србије, да покренемо и убрзамо досадашње иницијативе у оквиру Споразума о специјалним и паралелним везама, а све с циљем просперитетнијег живота нашег народа", наводи се у честитки.

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

борац РС

28.04.2014 18:34

нисам бас сигуран да му је стало до васе цеститке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паника

28.04.2014 23:11

Коме је још стало до ваших честитки, показо му је Вучић на сабору СНС-а, колико му је стало до Баје. Заобишао га ко кера, а он се и даље додворава као не зна колико се обрукао мијешајући се у изборе у Србији. Баја мислио даје толико велики да може да прави власт и у Србији. Е мој Баја коштаће тебе све то, а не честитке, окачи их мачку о реп.

ОДГОВОРИТЕ