Dodik i Cvijanovićeva čestitali Vučiću

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Aleksandru Vučiću izbor za predsjednika Vlade Srbije i istakao da je snažna i ekonomski stabilna Srbija od posebnog značaja ne samo za Srpsku, već i za
region.

Republika Srpska 28.04.2014 | 17:04
Dodik i Cvijanovićeva čestitali Vučiću

"Uvjeren sam da ćete stupanjem na dužnost predsjednika Vlade svojom posvećenošću i snažnom opredijeljenošću za dalji razvoj i napredak Vaše zemlje, doprinijeti jačanju i afirmaciji Srbije na unutrašnjem i međunarodnom planu", navodi Dodik u čestitki Vučiću.

U čestitki je izraženo i čvrstvo opredjeljenje za stalno unapređenje i razvoj sveukupnih odnosa Republike Srpske i Srbije, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Aleksandru Vučiću, povodom njegovog izbora za predsjednika Vlade Srbije.


Cvijanovićeva je istakla da je uvjerena da će Vučić i kao premijer zajedno sa ministrima kreirati ambijent koji će omogućiti ostvarivanje dobrih rezultata na dobrobit građana Srbije, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

"Vaš izbor za premijera je od izuzetne važnosti za Vladu Republike Srpske koja je opredijeljena da u što neposrednijem kontaktu uspješno sarađuje sa Vladom Srbije, da pokrenemo i ubrzamo dosadašnje inicijative u okviru Sporazuma o specijalnim i paralelnim vezama, a sve s ciljem prosperitetnijeg života našeg naroda", navodi se u čestitki.

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

borac RS

28.04.2014 18:34

nisam bas siguran da mu je stalo do vase cestitke.

ODGOVORITE
Name

panika

28.04.2014 23:11

Kome je još stalo do vaših čestitki, pokazo mu je Vučić na saboru SNS-a, koliko mu je stalo do Baje. Zaobišao ga ko kera, a on se i dalje dodvorava kao ne zna koliko se obrukao miješajući se u izbore u Srbiji. Baja mislio daje toliko veliki da može da pravi vlast i u Srbiji. E moj Baja koštaće tebe sve to, a ne čestitke, okači ih mačku o rep.

ODGOVORITE