Анћелоти: Важна нам је ЛШ

Тренер Реала Карло Анчелоти рекао је да је освајање трофеја у Лиги шампиона за његову екипу од велике важности.

Фудбал 28.04.2014 | 15:28
Анћелоти: Важна нам је ЛШ

Реал је голом Карима Бенземе славио у првом дуелу полуфинала против Бајерна, актуелног шампиона којем гостује у уторак у Минхену.

"За овај клуб је веома важно да освоји Лигу шампиона, а највише из разлога јер ће ово бити 10. јубиларни трофеј у најпрестижнијем такмичењу Европе", рекао је Анчелоти.

Мадриђани су своју последњу, девету титулу у Лиги шампиона освојили 2002. године, а тада су у четвртини финала победили Бајерн Минхен укупним резултатом 3:2.

"Ако бисмо у мојој првој сезони у клубу успели да освојимо Лигу шампиона, то би заиста било невероватно. Свакако, поред Купа Краља морамо да освојимо још један трофеј... Небитно да ли је првенство и ЛШ", казао је Анчелоти.

Бајерн Минхен и Реал Мадрид су се у полуфиналима Лиге шампиона до сада састајали пет пута, а краљевски клуб је до сада успео само једном да избори пласман у финале.

"Оно што је најважније у овом тренутку је да психолошки прирпемимо играче за меч... Много битније него тактички. Мислим да је после три узастопна пораза у полуфиналима време да Реал игра у финалу, али то је нешто што зависи од нас и од свих осталих", додао је Анчелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар