Ухапшена двојица зеленаша

Бањалучка полиција јутрос је ухапсила Бањалучане, чији су иницијали З.Ш. /61/ и М.М. /39/, који су осумњичени да су на подручју града извршли више кривичних дјела зеленаштва, изнуде новца и преваре, остваривши материјалну корист од 100.000 КМ.

Република Српска 28.04.2014 | 14:56
Ухапшена двојица зеленаша


Из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Бањалука саопштено је да су осумњичени ова кривична дјела починили од октобра 2010. до јануара ове године, на штету 17 лица. Акцију кодног назива "Чак" провели су припадници ЦЈБ-а Бањалука у кординацији са Окружним тужилаштвом у овом граду.

Полиција је претресла куће, помоћне објекате, стамбене зграде у изградњи и путничка возила власништво З.Ш, као и стана власништво М.М. и пронашла пушку и пиштољ са више метака различитог калибра.Пронађена је и разна документација која доказује извршење наведених кривичних дјела, предмети који су узимани ради наплате
мјесечне камате, више мобилних телефона са припадајућим сим картицама.

Након криминалистичке обраде, према ухапшеним ће бити поступано у складу са инструкцијама тужиоца. Акција ће бити настављена, а ЦЈБ Бањалука апелује на грађане, који су били оштећени кривичним дјелима на сличан начин, да се обрате најближој полицијској станици или телефоном позову 122.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дукс

28.04.2014 21:36

НЕ БИ МЕ ИЗНЕНАДИЛО ДА НОВИНАРИ ОПЕТ ОТКРИЈУ ДА ЈЕ СИНИША КАРАНОВИЋ БИВШИ ИНСПЕКТОР ПОВЕЗАН СА ЗЕЛЕНАШИМА.КАРАНОВИЋ ЈЕ НАЈВЕЋА СРАМОТА ЗА БАЊАЛУЧКУ ПОЛИЦИЈУ

ОДГОВОРИТЕ